Gehard glas op maat nodig? Bestel het via deze site!

Wij zijn een tijdje geleden begonnen met het “refurbishen” van onze badkamer. Wij noemen dit refurbishen aangezien we niet de gehele badkamer vervangen maar alleen de delen die wij willen vervangen. Doordat wij vrij hard water hebben is er op veel plekken ook kalkaanslag te vinden. Deze kalkaanslag hebben wij bij het reinigen van de badkamer altijd weggehaald dus het is lang goed gegaan. Desondanks is er veel kalk te vinden. De badkamer is dan ook al ruim 15 jaar. Om deze reden hebben we het één en ander vervangen. We hebben de kitranden vervangen en hebben een mooi badkamermeubel geïnstalleerd. Verder wilden wij al langere tijd nieuw gehard glas op maat bestellen voor de douchewand. We hebben toen eerst bij een badkamerwinkel gevraagd of het mogelijk was om gehard glas op maat te bestellen. We ontvingen een offerte waarin duidelijk werd dat het bestellen van een nieuwe douchewand erg duur zou zijn. Wij hadden het idee dat de prijs voor gehard glas op maat niet zo hoog hoeft te liggen, en dat wij voor een groot deel zouden betalen voor de service die een badkamerzaak kan leveren. We hebben toen de stoute schoenen aangetrokken en zijn zelf gaan zoeken naar gehard glas op maat. Dit hebben we op het internet gedaan en daarbij kwamen we er achter dat er natuurlijk op heel veel verschillende plekken gehard glas op maat te bestellen is. We hebben toen een aantal websites bezocht om te kijken of de prijzen voor gehard glas op maat uiteen lagen. Uiteindelijk hebben we aan de hand van de verschillende websites kunnen concluderen dat gehard glas op maat via glasgigant.nl in onze situatie het meest voordelig was.

Gehard glas op maat, en thuisgeleverd

Via de website glasgigant.nl hebben we gekeken naar het aanbod van glas. Wat een keuze in verschillende soorten glas. Wij keken hier echt van op. Omdat wij zelf op zoek waren naar gehard glas op maat hebben we gezocht op de website waar we dit konden vinden. Het viel ons op dat het erg eenvoudig was om de juiste afdeling te vinden op de website. We hadden gehard glas op maat zo gevonden. Toen hebben we vervolgens gekeken of de maat die wij zochten voor onze nieuwe douchewand, te koop was. Omdat wij nu ook een inloopdouche hebben die altijd net voorbij de douche nat wordt, hebben we er voor gekozen om de wand wat langer te bestellen. Dit voorkomt dat het verder in de badkamer een waterballet wordt. We zagen dat gehard glas in onze maat beschikbaar was en dat dit gehard glas op maat ook thuis geleverd kan worden. Dit leek ons een ideale constructie. We hebben toen het gehard glas op maat besteld via deze website. De bestelling was eenvoudig afgerond en de verzendkosten vielen ons reuze mee. Net voor het bestellen zagen wij dat het bestellen van gehard glas op maat bij een concurrent toch iets goedkoper was. Echter gaf ons de website van glasgigant ondertussen een goed gevoel en hadden we het er niet voor over om voor een paar euro goedkoper naar een andere partij te gaan. Het gehard glas op maat was binnen een aantal dagen bij ons thuisgeleverd. Hier hebben we uiteindelijk een prachtige douchewand mee kunnen maken.

Bent u ook op zoek naar goed en betaalbaar glas?

Wanneer u net as ons ook op zoek bent naar goed gehard glas op maat, gaat u dan eens:

  • Naar de website glasgigant.nl surfen.
  • Op deze website op zoek naar een passende glasplaat.
  • Via deze website gehard glas op maat bestellen.

Wij genieten dankzij deze website van een prachtig nieuwe douchewand met gehard glas op maat en hopen dat u hier ook zult slagen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *