20ft containers: multifunctioneel inzetbaar als uitbreiding bedrijfspand

20ft container

Om verschillende redenen kan het zijn dat het bedrijfspand waarin je met je organisatie werkt op een gegeven moment te klein is. Over het algemeen wordt dit fenomeen veroorzaakt doordat de zaken goed lopen. Dit heeft als gevolg dat er wellicht te veel mensen en/of materialen in je pand aanwezig zijn om nog een veilige en comfortabele werkomgeving te kunnen garanderen. Wanneer dit zo is zul je een oplossing moeten bedenken. Als je hierbij een sterke voorkeur hebt om niet te hoeven verhuizen naar een ander bedrijfspand, dan kan het huren of kopen van een 20ft container uitkomst bieden. Afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die je op het perceel van het bedrijfspand beschikbaar hebt zou je zelfs meerdere containers in gebruik kunnen nemen. Deze containers kunnen dan ook nog eens geschakeld worden, zodat de binnenruimte in z’n totaliteit alleen maar toeneemt. Lees hieronder wat je met een dergelijke container zou kunnen aanvangen.

20ft container

Welke mogelijkheden bieden deze containers zoal?

Een 20ft container biedt onder meer de volgende mogelijkheden:

  • Je kunt een dergelijke container louter gebruiken als opslagruimte.
  • Je kunt de container van verwarming, ventilatie, licht en elektriciteit voorzien en er zo een extra kantoorruimte van maken.
  • Je kunt de container gebruiken als vergaderruimte.
  • Je kunt speciale werkzaamheden, zoals las- of testactiviteiten, laten uitvoeren in de container. Goed om te weten is hierbij dat een dergelijke 20ft container kan worden uitgerust met speciale apparatuur op het gebied van afzuiging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *